Yüksekokulumuzda Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü 2. Sınıf öğrencileri için 12.05.2017 tarihinde bankacılık alanında mesleki deneyim semineri verildi. Sınıf ortamında gerçekleştirilen seminere Ziraat Bankası Mucur Şubesi Müdürü Saffettin Gülhan konuşmacı olarak katıldı.

Bankacılık alanında kariyer planlaması, banka içi yükselme basamakları, banka sınavları ve mülakatları, bankacılık sektörünün genel görünümü başlıklı konularda deneyimlerini aktaran Gülhan, iyi bir bankacı olmak için piyasayı iyi okumanın gerekliliğinden bahsetti. Ayrıca bankalarda çalışmayı düşünün öğrencilerin diplomalarının yanında mutlaka SEGEM ve SPK Temel Düzey Lisans belgelerinin alınması gerektiğini belirtti. Geleceğin bankacılarının yoğun ilgi gösterdiği seminerde bankacılık alanında merak edilen sorular soruldu.

Seminer sonunda Mucur Meslek Yüksekokulu müdür yardımcısı Öğr.Gör.Mücahit Ülger, katılımlarından dolayı Saffettin Gülhan’a teşekkür etti.