Yüksekokulumuz Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencileri yüksekokul öğretim elemanları Öğr.Gör. Mücahit Ülger, Öğr.Gör.Dr. Emrah Koçak ve Öğr.Gör. Seçil Canbolat Kaya eşliğinde 1 Aralık 2017 tarihinde Anıtkabir ziyareti yaparak ardından Ankara’da gerçekleşen T.C. Merkez Bankası İdare Merkezi Üniversite Bilgilendirme Toplantısı’na katıldı.

Merkez Bankası İletişim ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü ve Kamuoyu ile İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Üniversite Bilgilendirme Toplantısı saat 13:00’da açılış konuşması ile başladı. Üç oturumda gerçekleşen programda “Merkez Bankası ne yapar?, TCMB Temel İletişim Araçları ve TCMB Kariyer Olanakları” hakkında bilgiler verildi. Yüksekokulumuz öğrencileri için Üniversite Bilgilendirme Toplantısı oldukça verimli geçti.  Hatıra fotoğrafının ardından program sona erdi.