Yüksekokulumuz Tasarım, Bilgisayar Teknolojileri ve Görsel, İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı bölümleri öğretim elemanlarının ve öğrencilerin hazırlamış olduğu Karma Sergi Kırşehir Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde 13-15 Aralık 2017 tarihleri arasında düzenlendi. Serginin açılışını Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mustafa Kurt ve Mucur Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Ufuk Karadavut birlikte gerçekleştirdi.

Sergide, Tasarım Bölümünün “Yağlı Boya, Pul Tasarımı ve Afiş Tasarımı” yüksekokul öğrencilerimizin “Kurumsal Kimlik, İlüstrasyon, Stilizasyon” çalışmaları Görsel, İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı bölümü öğrencilerimizin “Fotoğraf” çalışmaları ile Bilgisayar Teknolojileri Bölümünün “Kısa Animasyon Videosu” yer aldı. Akademik personel, öğrenciler ve sanatseverler tarafından yoğun ilgi gören sergi 15.12.2017 tarihinde sona erdi.