Mucur Meslek Yüksekokulu 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 17 Mayıs 2017 tarihinde düzenlendi.

Mezuniyet çok sayıda akademik, idari personel, Mucur Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve ailelerinin katılımıyla Mucur ilçe merkezinde başladıSaygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okunarak Atatürk büstüne çelenk konuldu. Sonrasında kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.

Mucur İlçe merkezinden başlayarak Ahi Evran Üniversitesi Mucur Meslek Yüksek Okulu’na gerçekleştirilen kortej yürüyüşünün ardından Göktürk Konferans salonunda Sosyal Bilimler ve Teknik Bilimler mezuniyet töreni, okulumuzun tanıtım videosunun izlenmesiyle başladı. Törende Sosyal Bilimler ve Teknik Bilimler öğrencilerine diplomalar, bölüm hocaları eşliğinde verilerek bölüm birincisi, ikincisi ve üçüncüsüne plaket takdim edildi. Dereceye giren öğrencilere “Ahilik Şeddi” kuşatıldı ve öğrenciler “Ahilik Yemini”ni ettiler.

Yüksekokul bahçesinde düzenlenen Mezuniyet programı ise,   Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mustafa Kurt ve diğer Protokolün katılımı ile gerçekleşti ve Mucur Meslek Yüksekokulu Doç. Dr. Ufuk Karadavut’un açılış konuşması ile başladı.

Törende, Mucur Meslek Yüksekokulu birincisi İşletme Yönetimi Programı öğrencisi Fatma Keşlioğ’a; okul ikincisi Grafik Tasarım Programı öğrencisi Rümeysa Uysal ve Okul üçüncüsü Kooperatifçilik Programı öğrencisi Kıymet Kurt’a plaket takdim edilerek “Ahilik Şeddi” kuşatıldı ve öğrenciler tarafından “Ahilik Yemini” edildi. Törende dereceye giren öğrenciler tarafından 2016-2017 akademik yılı mezunları adına Mezuniyet Plakası çakıldı ve dereceye giren öğrenciler, mezuniyet konuşması yaptılar.

Kutlamalar keplerin atılması, mezuniyet pastasının kesimi, konser ve havai fişek gösterileriyle sona erdi.