Yüksekokulumuzun Tanıtım Faaliyeti Gerçekleştirildi

Yüksekokulumuzun tanıtım faaliyetleri kapsamında İMKB 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Fatma Muzaffer Mermer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Aşıkpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ziyaretlerde bulunuldu.

DSCF3021

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği tanıtım faaliyetlerinde, tanıtım koordinatörü Öğr. Gör. Bayram KOYUNCU, Bilgisayar Teknolojileri Bölümü’nden Öğr. Gör. İlker SEZER ve Öğr. Gör. Cüneyd DEMİR, Kimya ve Kimyasal İşlemler Teknolojileri Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Murat ÇANLI, Tasarım Bölümü’nden Öğr. Gör. Rüstem ERDEM ve Görsel, İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü’nden Öğr. Gör. Ali KAYMAK görev aldı.

DSCF3022

Tanıtımda bölümlerin ders içeriklerinden, öğrencilerin mezuniyet sonrası iş bulma olanakları ve dikey geçiş ile öğrenimlerine devam etme gibi birçok konuda öğrencilere bilgi verildi. Ayrıca her okulda tanıtım sonrası öğrencilere tanıtımın içeriği ile ilgili olarak sorulan soruya doğru cevabı veren öğrencilere “Sultan Abdülhamid’in Yıldız Hatıraları” kitabı hediye edildi.

DSCF3024

Okulumuzun tanıtım çalışmaları Mucur ilçe ve Kırşehir il merkezinde yer alan diğer liseleri kapsayacak şekilde devam edecektir.