Mucur Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen Gençlik Festivalinde öğrenciler, çeşitli etkinlikler ve konserler ile unutulmaz bir gün yaşadı.

Mucur Meslek Yüksek Okulu bahçesinde gerçekleşen şenliğe Mucur Kaymakamı Kaya ÇELİK, Mucur Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Emrah AYDEMİR, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Yusuf İslam SÜRÜCÜ, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

02052019 gençlikfestivali 7

Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Erhan Yiğiter ile Öğr. Gör. Cenk Şahin tarafından organize edilen ve Müzik Bölümü öğrencilerinden Naci Şimşek, Mustafa Karakoç, M. Ali Bal, Berkan Saraçoğlu, İlteriş K. Aras, Uğurcan Garip, Burkay Küçükçay, Burak Yapıcı’nın enstrümanlarıyla desteklediği konser dinleyicilerden büyük beğeni kazandı. Farklı düzenlemeleri ile izleyicinin beğenisini kazanan konserde "Gönül Dağı", "Mapushanelere Attım Postumu", " Sen Benimsin Ben Senin " gibi Neşet Ertaş türkülerinin yanı sıra Kırşehir halk müziği kültürünün karakterini yansıtan oyun havaları da seslendirildi.

02052019 gençlikfestivali 1

02052019 gençlikfestivali 8

Öğrenciler arası futsal turnuvası, voleybol turnuvası, karaoke ve renk cümbüşü gibi birçok etkinlik organize edildi. Merkez kampüsten de takımların katıldığı voleybol turnuvasında Mucur Meslek Yüksekokulu Voleybol Takımı ile Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Voleybol Takımı arasında bir gösteri maçı gerçekleştirildi ve turnuvalar sonrasında turnuva birincilerine hatıra kupa takdim edildi. Öğrenciler yoğun yağmura rağmen gerçekleşen müzik programı ile eğlenceye devam etti.

02052019 gençlikfestivali 4

02052019 gençlikfestivali 6

Şenlikten çok memnun kaldıklarını belirten öğrenciler gelecek yıl düzenlenecek şenliği şimdiden beklemeye başladıklarını ifade ettiler.

02052019 gençlikfestivali 2

02052019 gençlikfestivali 3