Bu yıl 5. yapılan "Öğrenci Toplulukları Buluşma Şenliği"  25 Ekim 2021 tarihinde Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezi 15 Temmuz Salonu ve Fuaye alanında başladı. Okulumuz Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü Öğretim Üyeleri ve öğrencileriyle şenliğe katılım sağladık. Öğrencilerimizin büyük ilgi gösterdiği şenlikte, öğrencilerimiz dersleriyle ilgili aldıkları görüntülerle uygulama da yapmış oldular.Şenlik alanını ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversite yönetiminin her zaman gençliğin yanında olduğunu vurguladı, öğrenci topluluklarının çalışmalarını da her daim destekleyeceklerini belirtti. Şenliği düzenleyen birimlere teşekkürlerini ileten Karakaya, daha sonra öğrenci topluluklarını gezerek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.