Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin yıldönümünde; milletçe sonsuz saygı, şükran ve rahmetle anıyoruz.

Mustafa Kemal Atatürk’ün milletine güveni ve inancı; onu tarihte iz bırakan bir yönetici ve komutan yapan en önemli özelliğidir. Büyük Önder Atatürk’ün fikir ve düşünceleri; bağımsızlığımıza ve geleceğimize kast eden düşmanlara karşı millet olarak birbirimize bağlanmamızda, kadim millî ve manevî değerlerimizi sonsuza dek yaşatmadaki istek ve mücadelemiz dün olduğu gibi bugün yolumuzu aydınlatma, gelecekte de bu değerlerin yolumuzu aydınlatacağına inancımız tamdır.

Kurtuluş savaşımızın lideri, eşsiz kahraman Gazi Mustafa Kemal Atatürk; milletin gönlünde ebediyete kadar yaşayacak ve onunla birlikte mücadele eden kahraman silah arkadaşları hiçbir zaman gönlümüzden silinmeyecektir.

Türk Milleti’ne duyduğu inanç ve güvenini, ömrünü adadığı bağımsız Türkiye ve milli mücadeleden alan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün yıl dönümünde bir kez daha şükran, minnet ve saygıyla anıyorum.
Ruhları şad olsun! 



Yüksekokul Müdürü
Doç. Dr. Cahit AYTEKİN