Yeşilay Cemiyeti Kırşehir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin ERTUĞRUL tarafından yüksekokul öğrencilerimize sigara, alkol ve bağımlılık yapıcı madde bağımlılığı, bu maddelerin zararları ve alınabilecek önlemler konusunda ayrıntılı bir sunum gerçekleştirildi. Programa Yüksekokul öğrencilerimiz, Müdür Yardımcılarımız,  akdemisyenler ve personelimiz katıldı.

Bağımlılığa Etkin Müdahale

ERTUĞRUL, görsellerle destektediği eğitiminde: "Bağımlılık; zararlı bağımlılık yapıcı maddeyi deneme ile başlayan, sık ve riskli kullanma ile devam eden, alışma süreciyle farklı bir boyuta evrilen süreçtir. Bu sürecin bağımlılığa dönüşmeden yavaşlatılması, durdurulması ve geriye döndürülmesi yönünde yapılan müdahalelere denir." açıklamalarında bulundu.