Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Mucur Meslek Yüksekokulu ve Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu işbirliğinde Mucur İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalışan öğretmenlere, “Yeni Nesil Öğretmenin Özelikleri” isimli panel düzenlenmiştir.
Mucur Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Doç. Dr. Cahit AYTEKİN’in moderatörlüğünü yaptığı panelde, Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Serdal BALTACI, yeni nesil öğretmenin en önemli özelliğinin teknolojiyi derslerinde etkin kullanmak olduğunu vurgulamıştır. Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Başkanı, Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Doç.Dr. Davut AYDIN, öğretmen ve öğrenci arasında etkili işletişimin önemi konusunda öğretmenlere önemli bilgiler verdi.