Yüksekokulumuz kalite süreçlerinin önemli bir parçası olan öğrencilere yönelik düzenlenen faaliyetlerle ilgili, yüksekokulumuz öğrenci kalite elçileri ile toplantı yapıldı. Toplantı yüksekokul müdürümüz Doç. Dr. Cahit AYTEKİN, yüksekokul kalite sorumlusu Öğr. Gör. Oğuzhan UZUN, Kimya Teknolojisi Programı II. Sınıf öğrencisi ve aynı zamanda KAEÜ Genç Kalite Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Müjgan GÜN, yüksekokulumuz kalite elçisi Finans, Bankacılık ve Sigortacılık bölümü öğrencimiz Gaye ER katıldılar. Toplantıda Meslek Yüksekokulumuz Kimya Teknolojisi Programı II. Sınıf öğrencisi Müjgan GÜN, KAEÜ Genç Kalite Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak (YÖKAK) Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı tarafından düzenlenen 12 farklı üniversitenin kalite temsilcilerinin katıldığı 306 katılımcının dinlendiği çalıştay hakkında bilgiler verdi. Önümüzdeki günlerde öğrenci kalite elçileri olarak yapakları sosyal, kültürel, sportif ve kültürel faaliyetler ile toplumsal farkındalık çalışma planları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.