Üniversitemiz, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından 2021 yılında Türkiye’de yükseköğretim alanında uygulanan “Kurumsal Akreditasyon Programı”na dahil edilen 12 üniversite arasına alındı. 2020 yılında ilk kez uygulanmaya başlanan Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) ile Türkiye’deki üniversitelerin ulusal hedeflere katkısı ve dünyadaki görünürlüğünün artırılması hedeflenmektedir. Bu kapsamda Birim Kalite Komisyonumuz tarafından 12 Ekim 2021 tarihinde Yüksekokulumuz Konferans Salonunda düzenlenen tanıtım toplantısına Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Cahit AYTEKİN, Yüksekokul Müdür Yardımcılarımızdan Öğr. Gör. Cüneyd DEMİR, Yüksekokul Sekreteri (V) Yaşar ERKAL, yüksekokulumuzun akademik ve idari personeli katıldı.