Üniversitemizde yürütülmekte olan Bütünleşik Kalite Yönetim Sisteminin tanıtım etkinlikleri 12/10/2021 Salı günü Mucur Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda iki aşamalı olarak gerçekleştirildi.

Toplantının birinci bölümünde Birim Kalite Komisyonu adın Birim Kalite Temsilcisi Öğr. Gör. Dr. Oğuzhan UZUN tarafından, Üniversitemizle birlikte Birimimizde yürütülmekte olan Kalite Güvence Sisteminin tanıtım sunumu gerçekleştirildi. Bütünleşik Yönetim Bilgi Sistemi (BYBS)nin kullanımı, Faaliyet Planları ve Süreç Performans Parametreleri ve Risk Eylem Planlarının değerlendirilmesi konusunda Birim Kalite Komisyonu Üyeleri ile birlikte açıklamalarda bulunuldu. 

Toplantının ikinci bölümünde ise geçen yıl yaşanan COVİD19 Salgını tedbirleri çerçevesinde uzaktan eğitim gören ve bu yıl ikinci sınıf olarak eğitimlerine devam eden öğrencilerimiz ile bu yıl yüksekokulumuzda eğitim hayatına başlayan birinci sınıf öğrencilerimize Üniversitemizle birlikte yüksekokulumuzda yürütülmekte olan Kalite Yönetim Sistemi uygulamaları hakkında bilgiler verildi. Toplantı programına, Bölüm Başkanlıkları tarafından organize edilen Oryantasyon Etkinlikleri ile devam edildi.