Mucur Kaymakamlığı ve Mucur Belediyesinin destekleri ile Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından düzenlenen “Her Yönüyle Mucur“ sempozyumu üniversitemiz ev sahipliğin 7- 8 Ekim 2021 tarihinde Mucur Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlenmişti. Bu tarihte düzenlenen Mucur Sempozyumu'nda yapılan organizasyonumuz taktir topladı.  Sempozyumda görev alan öğrencilerimize, yönetimimize ve hocalarımıza Teşekkür Belgesi taktim edildi.
Programda öğrencilerle kısa bir konuşma yapan Okul Müdürümüz Doç Dr. Cahit AYTEKİN, "Hayatta başarılı olanlar, göreve talip olanlardır. Ön sıralarda olup arka sıralara gizlenenler başarı elde edemezler, sizler bu konuda bir adım öndesiniz. Sizlerin daha başarılı olması okulumuzun imkanlarını sizlere seferber ediyoruz. Biz biliyoruz ki okulumuzun imkanları ülke standartlarının üzerindedir, önemli olan sizin bu imkanlardan en üst seviyede faydalanmanız." dedi. AYTEKİN, sempozyumda emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerini tamamladı.