Üniversitemizde yürütülmekte olan Kalite Yönetim Sistemi Standardı ve Yüksek Öğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Değerlendirme Ölçütlerine göre her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Yönetimin Gözden Geçirme Toplantısı 20 Ocak 2022 Perşembe günü Bağbaşı Kampüsünde Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezi 15 Temmuz Milli İrade Salonunda gerçekleştirildi.
Toplantı Kalite Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin ŞİMŞEK'in açılış konuşması ve sunumlarının ardından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan KARAKAYA kürsüye gelerek Kalite Komisyonunun çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Gerek Kurumsal Akreditasyon Sürecinde gerekse Kalite Komisyonu çalışmalarında özveriyle çalışmalarda bulunan herkese teşekkürlerini iletti.
Konuşmaların ardından Birimlerin rapor sunumlarına geçildi. Birim Kalite Komisyonu üyelerimizin hazır bulunduğu toplantıda, Mucur Meslek Yüksekokulumuzun 2021 yılı Yönetimin Gözden Geçirme Raporu sunumları Yüksekokul Müdürümüz ve Birim Kalite Yetkilimiz Doç. Dr. Cahit AYTEKİN tarafından gerçekleştirildi.
Toplantı, diğer Birimlerin sunumlarının ardından, Kalite Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin ŞİMŞEK'in değerlendirme konuşması ile son buldu.