Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca 12 ilde gençlere yönelik düzenlenen "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri" Kayseri'de yapıldı. Gençleri kamu kurumlarıyla bir araya getirmek amacıyla Kayseri Organize Sanayi Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenen etkinlik kapsamında çeşitli kurumlar ziyaretçileri bilgilendirmek ve kurumlarını tanıtmak amacıyla stant açtı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilen ve bakanlıklar, Cumhurbaşkanlığı ofisleri ile Cumhurbaşkanlığına bağlı kuruluşların yer aldığı organizasyona liseli ve üniversiteli gençler ilgi gösterdi. Organizasyonda ziyaretçilere, burs, hibe, fon, kredi gibi maddi destekler, ihtiyaç duydukları staj programları, uluslararası alandaki proje destekleri konularında bilgilendirilmeler yapıldı. Programa Yüksekokulumuz öğrencileri Öğr. Gör. Şaban FINDIK rehberliğinde katılım sağladı.