Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi tarafından düzenlenen ve tüm birimlerin katılım sağladığı 2021- 2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni üniversitemiz merkez kampüsünde büyük bir coşku ile kutlandı. Öğrencilerimizin coşkusuna destek olmak için ülkemizin dört bir yanından gelen ailelerin de katılımıyla bir bayram havasında geçen törenimiz renkli görüntülere sahne oldu. Sayın Rektörümüz ile dereceye giren öğrencilerimizin yaptığı 'Ahilik Yemini' bu renkli görüntüler arasında öne çıktı. Şehrimize ve ülkemize değer katkıları sunan üniversitemiz yaptığı bu tür çalışmalarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Diğer yandan Yüksekokulumuz her türlü eğitim altyapısı, alanında yetkin akademik kadrosu ve güleryüzlü idari kadrosuyla bu yıl da mezunlarını vermiş oldu. Yüksekokulumuzda okul ve bölümler bazında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyor, mezun olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.