YETKİN TORLAK’A ZOOM ULUSLARARASI HABER GÖRÜNTÜLERİ YARIŞMASI’NDAN ÖDÜL

Türkiye Haber Kameramanları Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen 26. Zoom Uluslararası Haber Görüntüleri Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu. Mucur Meslek Yüksekokulu Görsel, İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı öğrencisi Yetkin TORLAK da Diyarbakır’daki köy çocuklarının yaşattığı “Ru Ru Ru” geleneğini ekrana taşıdı ve o görüntüler ile ödüle layık görüldü. Torlak, İstanbul’da düzenlenen törende ödülünü aldı. Çektiği habere ilişkin görüntülerin aslında teknolojinin uzağındaki köy çocuklarının saf, masumane oyunu, eğlencesi olduğunu anlatan TORLAK, “Bu görüntüler bizim çocukluğumuzdan bir anıydı, bu anının yıllar sonra bana ödül getirmesi benim için ayrıca büyük bir mutluluk kaynağı. Ru Ru Ru rumuzlu haber ile beni bu ödüle layık gören meslek büyüklerime ve Türkiye Haber Kameramanları Derneği’ne teşekkür ediyorum.” dedi.

Öğrencimizi tebrik ediyoruz.