MUCUR MYO ÖĞRENCİLERİ “HOCA SINAVDA” İLE TRT GELECEĞİN İLETİŞİMCİLERİ YARIŞMASI’NDA FİNALDE

Mucur Meslek Yüksekokulu Görsel, İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü, Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı öğrencileri Yetkin TORLAK, Furkan KAN, Yiğit KARAKAYA ve Serdar MUTLU’nun hazırladığı “Hoca Sınavda” programı TRT Geleceğin İletişimcileri yarışmasında onlarca eser arasından finale çıktı. Mucur MYO Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı öğrencileri “Hoca Sınavda” programı kapsamında Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Vatan KARAKAYA’yı sınava almıştı. Üniversite öğrencilerinden toplanan sorular, Rektör Vatan Karakaya’ya yöneltilmişti. Rektör Karakaya’nın sorulara verdiği samimi yanıtlar ile Kırşehir ve Ahi Evran Üniversitesi’nin tanıtımının yer aldığı programın finalini Rektör KARAKAYA saz çalarak yapıyor. TRT Geleceğin İletişimcileri yarışmasında Video İçerik Formatı kategorisinde “Hoca Sınavda” isimli eser ile finale yükselen öğrencilerimizi tebrik eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.