Meslek Yüksekokulumuz'un 2022- 2023 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Açılış Programı 13.09.2022 Salı günü Akademik ve İdari personelimizin katılımıyla okulumuz Konferans Salonu'nda yapıldı.

Program, saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayarak okul müdürümüz Doç. Dr. Cahit AYTEKİN'in konuşmalarıyla devam etti.
AYTEKİN "Okulumuz, akademik ve idari anlamda kendini alanın gerektirdiği yeteneklerle donatmış kıymetli akademisyenlere sahiptir. Bu konuda okulumuzun üniversitemiz içinde öne çıktığını düşünüyorum. Öğrenci merkezli bir yönetimi benimsiyoruz. KAP, AYDEP ve diğer teknolojik altyapılarımız sorunsuz şekilde ilerlemektedir. Okulumuzun başarısında herkes elinden gelini yapmakta ve çalışmalarımız bir bütünlük içinde devam etmektedir." dedi.

Program, akademik ve idari personelimizin görüş ve önerileri üzerinde değerlendirmeler yapıldıktan sonra son buldu.