Yüksekokulumuz Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü tarafından eylül ayında yapılması planlanan paydaş ilişkilerinin güçlendirilmesine yönelik dış paydaş ziyareti etkinliği kapsamında 13.09.2023 tarihinde, Türkiye Halk Bankası Mucur Şubesi ile Ziraat Bankası Mucur Şubesine ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaret kapsamında Türkiye Halk Bankası Mucur Şube Müdürü Nuray Aynur Cihanyurdu ile Ziraat Bankası Mucur Şubesi Müşteri İlişkileri Asistanı Çağdaş Kaya ile görüşüldü. Dış paydaş ziyaretine bölüm başkanı Öğr. Gör. Dr. Mücahit Ülger ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Akarçay katıldı.

Gerçekleştirilen paydaş ziyaretlerinde, dış paydaşımız Türkiye Halk Bankası ve Ziraat Bankası ile ortak faaliyetler yapılabileceği ifade edildi. Ardından yüksekokulumuzda yürütülen EFQM çalışmaları hakkında kısa bir bilgilendirme yapıldıktan sonra karşılıklı fikir alış verişi ile ziyaret sona erdi. Bölümümüz olarak dış paydaşlarımıza misafirperverliği için teşekkür ediyoruz.