EFQM çalışmaları kapsamında oluşturulan Değer Tasarım Komisyonu ilk toplantısını Mucur KYK Yurt Müdürlüğü'nde gerçekleştirdi. Ziyarete Meslek Yüksekokulu yönetimimiz de eşlik etti. Okulumuz akademik ve idari personelinden alınan değer önermeleri, komisyonda bulunan Öğr. Gör. Şaban FINDIK, Öğr. Gör. Çiğdem DAMAR ŞAHİN, Öğr. Gör. Selami Sedat AKGÖZ, Memur Saygı Mert, Öğrencimiz Mahir Arslan, paydaşımız KYK Müdürü Sn. Tuncay HASKILIÇ ve KYK Müdür Yardımcısı İlker DEMİRER'in katılımıyla değerlendirildi. Yurt içinde yapılabilecek öğrenci merkezli yeni değer önermeleri oluşturuldu. Son derece verimli geçen toplantıda alınan kararlar, Kalite Komisyonu'na iletilmek üzere muhafaza edilerek bir sonraki toplantının yapılacağı tarihin kararlaştırılmasının ardından toplantı sona erdi. Misafirperverlikleri ve değerli katkıları için Mucur KYK Yurt Müdürlüğü'ne teşekkür ederiz.