Mucur Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda 28.09.2023 tarihinde gerçekleşen toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Açılış konuşmasını Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Cahit AYTEKİN yaptı. Doç. Dr. Cahit AYTEKİN açılış konuşmasına merkez üssü Kahramanmaraş olan Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Osmaniye, Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya, Elazığ ve Adana başta olmak üzere çevre illeri de etkileyen depremde Yüksekokulumuz Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü Öğrencisi Murat YILMAZ’ın vefat ettiğini hatırlatarak, başta vefat eden öğrencimiz olmak üzere, deprem felaketinde hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.
Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Cahit AYTEKİN, Avrupa Kalite Yönetim Vakfı kriterlerinin yüksekokulumuzda uygulandığını, bu kapsamda öğrenci ve personel memnuniyeti başta olmak üzere paydaşlarla güçlü işbirliğine büyük önem verdiklerini ifade etti. Gün boyunca devam edecek olarak kriter gruplarının yapmış oldukları çalışma sunumlarının başarılı geçmesini temenni ettiğini belirtti. Akademik ve idari personelimize sürece sahip çıktıkları için teşekkür etti.
Bununla birlikte Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları kapsamında Yüksekokul bünyesinde ve Mucur’da yapılacak çalışmaların destekleneceğini vurguladı. Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarının başta yoksulluğun son erdirilmesi, çevrenin korunması, iklim krizine karşı önlem alınması, refahın adil paylaşımı ve barışı hedeflediğini belirterek bunlara yönelik toplumsal katkı çalışmalarının öğrencilerimizle birlikte yürütülmesinin önemine değindi. Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Cahit AYTEKİN yeni eğitim öğretim yılımızın üniversitemiz ve yüksekokulumuz için hayırlı olması temennisinde bulunarak açılış konuşmasını tamamladı.



Açılış konuşmasının ardından program EFQM Modeli Kriter Gruplarının sunumlarıyla devam etti. Öğleden önce beş öğleden sonra iki kriter grubunun sunumu gerçekleştirildi. Bu sunumlardan sonra Yüksekoklumuz Kalite Temsilci Dr. Öğr.  Üyesi Oğuzhan UZUN tarafından KBYS'ye yönelik bilgilendirme çalışmaları yapıldı. 





Proğram sonrası düzenlenen Etkinlik Değerlendirme Anketi Sonuçları için tıklayınız....