Yüksekokulumuzda 04.10.2023 tarihinde, Türkiye Kalite Derneği (KALDER) dış değerlendirme ekibi tarafından Avrupa Mükemmeliyet Modeli (EFQM) kapsamında "Üstün Performans Yetkinlik Değerlendirmesi" amacıyla saha ziyareti gerçekleştirildi. Değerlendirme ekibi tarafından gerçekleştirilen saha ziyareti, Müdürlük makam odasındaYüksekokul yönetimiyle görüşme ile başladı.


Görüşmeye Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Cahit AYTEKİN, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Ömer ŞEKER, Öğr. Gör. Cüneyd DEMİR ve Yüksekokul Sekreterimiz Yaşar ERKAL katıldı. Bu görüşmede Yüksekokulumuz hakkında bilgiler veren Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Cahit AYTEKİN, okulumuz faaliyetleri hakkında kısaca tanıtım yaptı.




Daha sonra saha ziyaretinde bulunan değerlendirme ekibi, Yüksekokulumuz öğretim elemanları odak grubuyla görüşme yaptı. Bu görüşmede, öğretim elemanlarından Yüksekokulumuz eğitim, öğretim, sosyal- kültürel ffaliyetler, kurum kültürü vb. süreçler ve faaliyetlerine bilgiler alındı. Son olarak,Yüksekokulumuz farklı bölüm ve sınıf düzeylerindeki öğrenci odak grubuyla görüşme yapıldı. Her iki tarafın görüşmelerin güzel geçtiği yönündeki değerlendirmeleri bizleri memnun etmiştir. 


 Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Cahit AYTEKİN son olarak şu açıklamada bulundu: ''Önemli ve zorlu bir süreci hep birlikte başarı ile atlatmış olduk. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum.''