Yüksekokulumuz Grafik Tasarımı Bölümü 1. ve 2. sınıf öğrencilerine 09.10.2021 Pazartesi günü 09:30’da Mucur Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda 2023 – 2024 Eğitim - Öğretim yılı üniversiteye uyum konusunda ihtiyaç duyacağı temel bilgileri içeren oryantasyon programı düzenlendi.

Öğrencilerin ilgi gösterdiği programda üniversite yaşamına uyum sürecine yardımcı olacak bilgilerin yanı sıra, öğrencilik yaşamları boyunca eğitim öğretim faaliyetleri açısından kullanılabilecek pratik bilgiler sunuldu.

Oryantasyon eğitiminde öğrencilere üniversitemizin amacı ve genel tanıtımı, Aydep sisteminin tanıtılması, üniversitemiz kalite süreçleri hakkında bilgiler, öğrenci ders kayıtları, sınavlar ve devamsızlık hakkında bilgiler, staj bilgilendirmesi, üniversitemiz internet sitesi, öğrencilerin tabi olacakları mevzuatlar ve yüksekokul bünyesinde görev yapan akademisyenler  ve idari personel hakkında bilgi verildi. Aynı zamanda öğrencilerimizin önerilerinin dinlendiği etkinlik, soruların cevaplandırılmasıyla birlikte son buldu.