Yüksekokulumuz, Üniversitemiz Kongre Merkezi'nde 09.10.2023 tarihinde gerçekleştirilen Yeşilay Kök Analizi Çalışmasına katılım sağladı. Üniversitemiz ile Kırşehir Yeşilay Cemiyeti'nin paydaş olduğu çalışmada, Kırşehir'de yetkili kurumlardan alınan bilgiler doğrultusunda belirlenen bağımlılık ve bağımlılığın gerçekleşme şekillerinin sebep, sonuç ve çözüm önerileri üzerine; akademisyen, memur ve öğrencilerden oluşan istasyonlarda çeşitli fikirler sunuldu. Bu fikirlerden oluşan sonuçları her grup katılımcılara sunma imkanı da buldu. Yüksekokuluz ile çeşitli konularda proje ortağı olan Kırşehir Yeşilay Cemiyeti'nin bu çalışmasının katılımcıların ilgisi çektiği görüldü.
Çalışmaya Yüksekokulumuzdan; Öğr. Gör. Ertuğrul DAĞLI, Öğr. Gör. Ali KAYMAK, Öğr. Gör. Bayram KOYUNCU ve Yüksekokul Sekreterimiz Yaşar ERKAL katılım sağladı.