Bölümümüze 2023- 2024 Eğitim- Öğretim yılında yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerimize yönelik oryantasyon programı yapıldı. Düzenlenen Oryantasyon Programı 10.10.2023 tarihinde Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Programa Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Mücahit ÜLGER, öğrenci danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Semra KUŞ, bölüm öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Mehmet AKARÇAY ve Öğr. Gör. Ahmet AKBAYIR katıldı.

Programda öğrencilere; staj, OBS ile AYDEP kullanımı, akademik takvim, eğitim öğretim yönetmeliği, ders değerlendirme ölçütleri, ders kayıtları, derslerin işleyişi, sınavların yapılışı, internet sitemizin kullanımı hakkında bilgiler verildi. Üniversitemizin EFQM kalite başvurusundaki süreçler ile ilgili açıklamalar yapıldıktan sonra program sona erdi.