Yüksekokulumuz Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü bünyesinde bulunan Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı ile Görsel İletişim Programına  2023-2024 Akademik yılı Güz Döneminde kayıt yaptıran öğrencilerimize yönelik oryantasyon programı, 09.10.2023 Çarşamba günü gerçekleştirildi. Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan UZUN tarafından gerçekleştirilen, Meslek Yüksekokulumuz ve öğrencilerimizin eğitim görecekleri programların tanıtıldığı sunumda öğrencilere, devamsızlık ve ders geçme yönetmelikleri, yemekhane hizmetlerinin kullanımı, memnuniyet yönetim sistemi hakkında bilgiler verildi. Ayrıca toplantıya katılan Öğr. Gör. Dr. Emre GENCAY tarafından AYDEP sisteminin tanıtımı ve kullanımına yönelik sunum gerçekleştirildi.
Toplantının son bölümünde öğretim elemanları ve öğrencilerin sorularının cevalandırılmasının ardından bölüme ait derslik, laboratuvar ve stüdyoların tanıtılmasıyla program sona erdi.

Proğram sonrası düzenlenen Etkinlik Değerlendirme Anketi Sonuçları için tıklayınız...