Yüksekokulumuz ile il ve ilçe müdürlüklerimiz arasında yapılan karşılıklı ziyaretler ve görüşmeler sonucunda öğrencilerimiz ve çalışanlarımızın ilçemizdeki kurumların faaliyetlerinden haberdar olmaları ve her türlü bağımlılıkla mücadele edebilmeleri amacıyla çeşitli programlar düzenlenmektedir.

Bu kapsamda 17.10.2023 tarihinde Yüksekokulumuz Konferan Salonunda Okul Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Cahit AYTEKİN'in açılış konuşması ile başlayan program; Mucur İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü adına Müdür Yardımcısı Sayın Kudret ÇEVİK, Mucur İlçe Gençlik Merkezi Müdürlüğü adına Müdür Sayın Derviş TUNÇYÜREK, Mucur Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü adına Müdür Sayın Emre ARSLAN ve Gençlik Lideri Rıfat YILDIRIM tarafından kurum bünyesindeki faaliyetlerden, yürütülen kurslardan, öğrenciler için oluşturulabilecek imkanlardan genişçe bahsedilmesiyle devam etti.