Mucur Kaymakamı Sayın Abdüllatif YILMAZ, Yükseokulumuza iade ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Cahit AYTEKİN tarafından okulumuzun bilgisayar laboratuvarları, film atölyesi, fotoğraf sütüdyosu, radyo stüdyosu, konferans salonu, güneş enerji sistemi ve yeni finans laboratuvarı tanıtıldı.

Yüksekokulumuzun imkanlarını yerinde gören Kaymakam YILMAZ, bu imkanlara sahip olmanın büyük avantaj olduğuna, bu tür donanımların meslek yüksekokullarında olmasının çok kıymetli olduğuna değinirken öğrencilerin bu konuda şanslı olduğunu söyledi. Ayrıca görüşme esnasında Yüksekokulumuzla kaymakamlık arasında yapılabilecek çalışmalar ve projeler hakkında genişçe değerlendirmeler yapıldı.

Sayın Kaymakamımıza okulumuza yaptığı ziyaret nedeniyle teşekkürlerimizi iletiriz.