Mucur Meslek Yüksekokulu olarak öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında sosyal, kültürel ve spor alanlarında da başarılı olmalarını, bu konularda çeşitli bilgiler edinmelerini istiyoruz. İki yıllık eğitim dönemine dahil olan öğrencilerimiz için bu süre hızla tükenmekte ve istenilen başarılar bazen elde edilememektedir. Yüksekokul olarak biz bu olumsuz durumun farkındayız ve bunu öğrencilerimiz lehine olacak şekilde düzenlemek istiyoruz, tüm gayretimiz bu yöndedir. Yapılan destek eğitimleri öğrencilerimizin eğitim süreleri ve haytaları boyunca yaşayacakları istenilmeyen durumlara elimizden geldiği kadarıyla çözüm sunmaya yöneliktir.

Yönetim, akademik, idari personel bakımından yetkin; ekipman, laboravuvar, sütünyo bakımından donanımlı; çevresine liderlik eden Yüksekokulumuz, başarılarıyla adından söz ettirmeye devam edecektir. Katkı sunan herkese teşekkür ederiz.