Yüksekokulumuz öğrencileri, akademisyenleri ve çalışanları ile; Mucur ilçemizdeki Milli Eğitime bağlı okullardaki öğrenciler; sporcular, askeri birlikler, kurum çalışanları eşliğinde yapılan yürüyüşte protokol üyeleri ve yüzlerce vatandaş ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhuriyet’in 100. yılını coşkuyla kutladı.
Ay yıldızlı bayraklarla donatılan evler, dükkanlar ve caddeler eşliğinde gerçekleşen yürüyüşün ardından Kaymakamlık önünde günün anısına çektirilen fotoğrafla program son buldu.
Yüksekokulumuzun da dahil olduğu Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlamaları Mucur Kortej Yürüyüşü'nden elde edilen tüm görseller okulumuz Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü Hocalarından Öğr. Gör. Osman ÇAKIR'ın koordinesinde öğrencilerimiz tarafından oluşturulmuştur. Oluşturulan bu çalışma öğrencilerimiz için düzenlenen Mucur Film Atölyesi'nin bir eseridir.
Öğr. Gör. Osman ÇAKIR ve dron çekimlerini yapan Öğr. Gör. Hamdi ULUCAN Hocalarımız ile öğrencilerimize aşağıdaki klip için teşekkür ediyoruz.
Programa okul müdürümüz Doç. Dr. Cahit AYTEKİN, Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Ömer ŞEKER, Sekreterimiz Yaşar ERKAL, Bölüm başkanlarımız ve öğretim elemanlarımız ile çalışanlarımız kaıldı.  Kortej yürüyüşüne katılan öğrencilerimize,  akademisyenlerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz.