Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım KARAHOCAGİL, Meslek Yüksekokulumuza ziyarette bulundular. Bu ziyarete Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin ŞİMŞEK, Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin İLTER eşlik etti. Ziyaret, Mucur MYO Konferans Salonunda Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Cahit AYTEKİN'in selamlama ve okulumuzdan bilgilerin yer aldığı konuşmasıyla başladı.



Ardından Rektörümüz KARAHOCAGİL, bir konuşma yaptı. Bu konuşmada Sayın Rektörümüz, Mucur Meslek Yüksekokulunun hem akademik hem de idari yönden insan kaynaklarının kıymetinin farkında olduklarından, okulumuzdaki Öğretim Elemanlarının Üniversitemize yaptığı katkıların önemli olduğundan bahsetti.  Yine altyapıda yer alan ekipman, laboratuvar ve atölyelerin varlığının eğitimde kaliteyi artırdığına vurgu yaptı. Böylece Yüksekokulumuzun yeterli altyapıya sahip olmasından duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. EFQM Modeli, AYDEP, BKYS ve Bologna Süreçlerinin üniversitemiz ve birimlerimiz için çok kıymetli olduğunu, bu kıymetlerin ileri seviyelere görtürülmesi gerektiğinden bahsetti. Yine "Bu ilerlemenin de ancak sizlerin sayesinde olacağını biliyorum, AR- GE çalışmalarına katkı sağlamanızı isterim, buna da destek vereceğimi belirtirim." dedi.
Daha sonra İş Yatırım tarafından finasmanı sağlanan Finans Laboratuvarı'nın açılışı gerçekleştirildi. Açılışın akabinde Müdürümüz eşliğinde Sayın Rektörümüze okulumuzun hizmet alanlarının tanıtımı ve bilgilendirilmesi yapıldı. 



Ziyaret sonunda Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Cahit AYTEKİN "Okulumuza ziyaretleri ile memnuniyet duyduğumuz Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Kasım KARAHOCAGİL'e teşekkürlerimizi iletiriz." dedi.