Tasarım Bölümü Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Sezin NİKBAY ve 2. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Memnuniyet Yönetim Sistemini tanıtan afiş tasarımları, Lekesel Tipografik afiş tasarımları ve Logo tasarımlarından oluşan karma sergi 22 Aralık 2023 Cuma günü saat 13.30'da Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cahit AYTEKİN ve kurum müdürleri tarafından açıldı.
Düzenlenen sergiye Meslek Yüksekokulu müdürümüz Doç. Dr. Cahit AYTEKİN, İlçe Emniyet Müdürü Celal YURDAKUL ,KYK Müdürü Tuncay HASKILIÇ, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
Sergide Öğr. Gör. Sezin Nikbay, Nazan Gül, Azra Özçelik, Tuğçe Koçer, Batuhan Erdal, Ekrem Sığ, Ömer Bulduk, Koray Şavkılı, Sanem Sapmaz, Duygu Dalkılıç, Fatma Yıldız, Rukiye Altekin, Engin Düşgün, Serhat Özen, İsmail Çıtak, Seda Yüksel, Muhammed Sevin, Mahmut Samet Yavuz, Ayhan Tanrıverdi, Rabia Bilim, Burak Yenen, Serra Mardin ve Buket Alver'in çalışmaları yer aldı.
Sergi 22- 27 Aralık 2023 tarihleri arasında Mucur Meslek Yuksekokunda ziyaret edilebilir.

Sergimizi ziyaret eden katılımcılara, sergiyi düzenleyen Öğr. Gör. Sezin NİKBAY Hocamıza ve çalışmalarıyla destek veren sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.