Yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Dr. Emre GENÇAY'ın organize ettiği tecrübe paylaşımı seminerine Amerika'da başarılı bir yazılım Mühendisi olan H. Wale ve Mersin Üniversitesi'nden Dr. Adil İBİN konuk olarak katıldı.

Söyleşiye katılan H. Wale ve Adil İBİN, öğrencilerimize sektördeki gelişmeleri ve Amerika'da yaşadıkları pek çok tecrübeyi aktardılar. Öğretim elemanlarımız Öğr. Gör. Dr. Emre GENÇAY ile Öğr. Gör. Barış Safa GÜRLER'in yönlendiriciliğinde gerçekleşen programa akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz de katıldı. Öğrencilerin sorularıyla aktif katılım sağladığı söyleşiden öğrencilerimizin memnun olduğu görüldü.

Çalışmada emeği geçen hocalarımıza ve katılım sağlayan sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.