Yüksekokul Konferans Salonunda 02.01.2024 tarihinde Üniversitemiz İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Muhammed MARUF tarfından “Siyonizm ve Hedefleri” konulu sunum gerçekleştirildi.

Seminerde, Siyonizm'in tarihi, amaçları ve günümüzdeki durumundan bahsedilirken Flistin'de 7 Ekim 2023 tarihinden itibaren devam eden ve binlerce insanın ölümüne sebep olan saldrılırdan da bahsedildi. Maruf, Siyonizmin sapılk bir ideoloji olduğunu; İsrail'in tahrif edilmiş Tevrat'tan yola çıkarak "Vadedilmiş Topraklar" inanışı gereği zalimce, barbarca; çocuk demeden, kadın demeden, yaşlı demeden öldürdüklerini ve bunun hiçbir insani, hukuki yanının olmadığını söyledi. Türkiye'den de 23 ilin Vadedilmiş Topraklar içerisine girdiğini, neredeyse Kırşehir'e kadar dayandığını da sözlerine ekledi. Son olarak önlem alınmazsa bir gün ülkemizin de işgal edileceğini ve şuan Filistin'deki durumun ülkemizde de yaşanmasının kaçınılmaz olduğuna vurgu yaparak seminerini sonlandırdı. Program sonunda Doç.Dr. Muhammed MARUF'a Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Cüneyd DEMİR tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Programa katılım sağlayan Hocalarımıza ve öğrencilerize teşekkür ediyoruz.