Mucur Meslek Yüksekokulu Birim Kalite Komisyonu, 24. 01. 2024 Çarşamba günü Kalite Koordinatörlüğünde gerçekleştirilecek Yönetimin Gözden Geçirme Toplantısı'nda sunulacak raporları görüşmek üzere 17.01.2024 Çarşamba günü Birim Kalite Yetkilisi ve Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Cahit AYTEKİN’in başkanlığında online olarak toplandı.
Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Cahit AYTEKİN’in açılış konuşmaları ve 2023 yılı değerlendirmelerinin ardından Birim Kalite Temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan UZUN, Bölüm Başkanlıkları bazında yürütülen süreçler, 2024 yılı Faaliyet Planları, Süreç Performans Parametreleri ve Risk Eylem Planlamalarından oluşan sunumunu gerçekleştirdi.

Toplantı, Yönetimin Gözden Geçirme Toplantısında sunulacak raporların hazırlık planlamaları ve görev dağılımı yapılmasının ardından sona erdi.