Üniversitemiz bünyesinde yürütülmekte olan Kalite Güvence Sistemi süreçlerinin daha sağlıklı yürütülmesi için 2024 yılının ilk toplantısı 13.03.2024 tarihinde saat 11.00'da Yüksekokul Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Yüksekokul Müdürümüz ve aynı zamanda Birim Kalite Yetkilisi Doç. Dr. Cahit AYTEKİN'in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Müdür Yardımcıları, Yüksekokul Sekreteri ve Bölüm Başkanları hazır bulundu. Birim Kalite Temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan UZUN'un 2024 yılı Faaliyet Planı, Süreç Performans Parametreleri ve Risk Eylem Planları hakkında yaptığı sunumun ardından Şubat-2024 dönemi gerçeklerilen faaliyetler değerlendirildi, Bahar Döneminde gerçekleştirilecek Sosyal Sorumluluk Faaliyetleri, Toplumsal Katkı Faaliyetleri ve Tanıtım Faaliyetleri konusunda planlamaların görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi.