Mucur Meslek Yüksekokulu, 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 07/06/2024 Cuma günü saat 16.00'da Meslek Yüksekokulu bahçesinde gerçekleştirildi. Mucur Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cahit AYTEKİN ve Mucur Belediye Başkanı Ali ŞAHİN, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Erdal ÖZBEK, Mucur Gençlik Merkezi Müdürü Derviş TUNÇYÜREK, KYK İlçe Müdürü Tuncay HASKILIÇ, Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Serdal BALTACI'nın yanı sıra Yüksekokulumuzun öğretim üyeleri, kıymetli mezunlarımız ve değerli aileleri katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda açılış konuşmaları Mucur Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cahit AYTEKİN ve Mucur Belediye Başkanı Ali ŞAHİN tarafından yapıldı.

Açılış Konuşmalarının ardından 2023-2024 Akademik Yılı Mezunlarından dereceye giren öğrenciler diplomalarını aldı. Meslek Yüksekokulu Üçüncüsü Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümünden Gülten TÜRK diplomasını İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Erdal ÖZBEK'ten; Mucur Meslek Yüksekokulu İkincisi Bilgisayar Teknolojileri Bölümünden Abdulcelil ÖRS diplomasını Mucur Belediye Başkanı Ali ŞAHİN'den ve Mucur Meslek Yüksekokulu Birincisi Bilgisayar Teknolojileri Bölümünden Murat Mert GÖRGÜL ise Yüksekokul Müdürümüz Doç Dr. Cahit AYTEKİN'den diplomasını aldı.

Yüksekokul dönem birincisine Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Cahit AYTEKİN'in Ahilik Şed Kuşağı bağlamasının ardından mezunumuz 2023-2024 Akademik Yılı Mezunları adına Ahilik Yemini etti.

Ahilik Yemininin ardından 2023-2024 Akademik Yılı Mezunları, Şanlı Bayrağımız ve Flamamızın devir teslim törenini gerçekleştirdi.

Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğünün, Yüksekokulumuzdaki öğretim görevlileri ve öğrencileri ile yürüttüğü Tasarım Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Sezin NİKBAY'ın danışmanlığındaki "Düğün Günün Hüzün Günün Olmasın" adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında görev alanlara İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Erdal ÖZBEK tarafından Katılım Belgeleri takdim edildi.

Ardından tüm bölüm ve programlarımızın 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Törenlerine geçildi.

Diplomalarını alan öğrenciler, daha sonra kep atma töreninin ardından müzik eşliğinde eğlendi.

Mezunlarımıza bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz...