Sevgili Öğrencilerimiz, Psikolojik Sağlamlık Eğitimlerinin dördüncüsü 25 Mart Saat 20:00’de online olarak gerçekleştirilecektir.

Moderatörlüğünü PDRMER Müdürü Doç. Dr. Davut AYDIN (Psikolojik Danışman) ve PDRMER Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Evren ERZEN’in (Psikolojik Danışman) yapacağı webinarda; İslami İlimler Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Anabilim Dalından Dr. Öğr. Üyesi Suzan YILDIRIM ile İslam dininin bağımlılıklar konusuna bakış açısı konusu ele alınacaktır.

Paydaşlarımız

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü (PDRMER) koordinatörlüğünde;

Kırşehir Valiliği
Eğitim Fakültesi (Eğitim Bilimleri Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı, Matematik Eğitimi Anabilim Dalı, Özel Eğitim Bölümü),
Sosyal Bilimler Enstitüsü,
Spor Bilimleri Fakültesi,