Mucur Meslek Yüksekokulu, Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü bünyesinde bulunan programlarımızda öğrenim gören öğrencilerimizin 2023 yılı Yaz Staj Uygulaması II. Grup Mülakatı, 11 Ekim 2023 Çarşamba günü 13.00-15.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Ek'teki tabloda belirtilen randevu saatlerinize hassasiyet göstererek randevu saatinizden en az 20 dakika önce mülakat salonunuzun önünde hazır bulununuz.
Öğrencilerimizin mağduriyet yaşamaması için aşağıdaki evrakları eksiksiz bir şekilde yanlarında hazır bulundurmaları gerekmektedir:
  1. Staj Defteri
    1. 30 gün olarak eksiksiz bir şekilde doldurulmuş olmalı.
    2. Hafta sonları ve 30 Ağustos resmi tatili dosyada olmamalı.
    3. Bilgiler ve imzalar mavi renkli kalemle doldurulmalı.
    4. Noktalama işaretleri ve yazım kurallarına hassasiyet gösterilmeli.
    5. Günlük yapılan faaliyetler tek cümle ile geçiştirilmemeli ve detaylı anlatılmalı.
    6. Staj dosyasına staj yapılırken çekilmiş fotoğraf/görseller eklenmeli.
    7. Eksiksiz bir şekilde doldurulan staj dosyası spirallenerek teslim edilmeli.
  2. Staj Sicil fişi
    1. Staj yapılan kurum tarafından doldurulup kapalı zarf ile teslim edilmeli.
Staj mülakatı randevu listesine ulaşmak için tıklayınız...