Yüksekokulumuz Tasarım Bölümü Öğr. Gör. Sezin NİKBAY’ın küratörlüğünü yaptığı 2. sınıf öğrencilerinin Görsel Tasarım dersi kapsamında hazırladıkları Deneysel Tipografik Afiş Tasarımları, Logo Tasarımları, Memnuniyet Yönetim Sistemini tanıtıcı afiş tasarımlarından oluşan Tasarım Bölümü karma sergisi 22 Aralık 2023 Cuma günü saat 13.30'da Mucur Meslek Yüksekokulu’nda açılacaktır.

Projede Öğr. Gör. Sezin Nikbay, Nazan Gül, Azra Özçelik, Tuğçe Koçer, Batuhan Erdal, Rukiye Altekin, Fatma Yıldız, Mahmut Samet Yavuz, Koray Şavkılı, İsmail Çıtak, Muhammed Sevin, Seda Yüksel, Sanem Sapmaz, Duygu Dalkılıç, Ömer Bulduk, Serhat Özen, Engin Düşgün, Ayhan Tanrıverdi, Burak Yenen, Ekrem Akın Sığ, Rabia Bilim, Serra Mardin, Buket Alver'in çalışmaları yer alacak.

Sergimize katılımlarınız bizleri onure edecektir.